Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Leírás
A kecskesajt olyan bort kíván, amely egyszerre minerális és enyhén vegetális aromáival lekerekíti a markáns, jellegzetes aromákat. Ezért alkalmas erre a csalán, bodza, fű, virágos illat és ízjegyekben gazdag sauvignon blanc, különösen az etyeki vagy pannonhalmi borvidékről. A bor és sajt találkozása ez esetben igazi természetélmény.
A La Buche de Chevre sajt kecsketejből készült sajtkülönlegesség. Textúrája leginkább a camembert sajtokéhoz hasonlít, de formájában és ízvilágában eltér. A külső nepespenész réteg alatt lágy kecskesajt található. Tökéletes feltétje szendvicseknek, toastoknak. Különlegessé varázsol bármilyen sajttálat.