Rólunk

A Président márka

A Président hitvallása

Hiszünk benne, hogy a megfelelő összetevőkkel egy hétköznapi étkezés is felejthetetlen és izgalmas lehet. Éppen ezért különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy sajtjaink és vajaink a legkiválóbb alapanyagokból, a legnagyobb törődés mellett készüljenek el, hogy a legegyszerűbb étkezések is nagyszerűek legyenek! Ismerd meg a Président világát, tudj meg többet ínycsiklandó camembertjeinkről és további termékeinkről, valamint inspirálódj receptjeinkből és cikkeinkből.

Történetünk

A Président nemzetközileg jól ismert márka, amelynek fő célkitűzése, hogy a tejtermékek legjavát kínálja a magyar piacon, elsősorban a sajt, vaj, tejszín termékkategóriákban.

Legyen szó erősebb, vagy lágyabb íz-világról, kemény, vagy lágy sajtról, tradicionális, vagy nemzeti különlegességről, tehén, vagy kecsketejből készült termékről, a Président márka biztosan minőséget és garanciát jelent. Termékeink nagy része a boltok polcain található, de érdemes a sajt pultot is felkeresni, mivel az ínyenc és különleges ízeket kedvelők ott is sok különleges csemegét fedezhetnek fel.

A Président a vaj termékkategóriában is kiváló minőséget nyújt, akár natúr, akár sós vajról van szó. A Président vaj könnyen kenhető és megízesíti kedvenc szendvicsét, vagy főztjét.

A tejszín széleskörű felhasználásának köszönhetően egyre népszerűbbé válik a gasztronómiában. A Président márka a tejszín termékkategóriában is bő választékot kínál (10%, 20%, 30%).

Köszönjük, hogy minket választott! A Président étvágyat kelt az élethez!

Érdekességek

A Président márkanév 1968-ban született és a története semmiképpen sem mondható átlagosnak. Most el is meséljük Önöknek! Január elején az alapító fia vendégül látta az alkalmazottakat az Újév alkalmából. Hoztak magukkal néhány frissítőt, köztük egy üveg whiskey-t is. A beszélgetés a sajtkészítők által újonnan kifejlesztett pasztörizált tejből készült camembert-re terelődött. Egyszer csak a házigazda felkapta a whiskey dobozát és felkiáltott: „Ez az, erre van szükségünk, egy erős márkára, beszédes jelképekkel: arany és fekete.

Érdekességek

Mivel a Normandiai és Brit piacokra is gyártunk, ezért fel kell használnunk mind a három régió színeit és jelképeit. Ami a márka nevet illeti, Franciaország az elnökök hazája, mindenki elnöke valaminek, a halászati egyesületnek, a petanque klubnak, a veteránok egyesületének, stb. Nézzük meg, hogy ez a név le van-e védve!” Az ünneplés folytatódott és utána megnézték, hogy a név le van-e védve, vagy sem. Négy nap múlva megszületett a Président árujegy.