Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Hozzávalók
- Président Camembert
- rukkola
- 1 evőkanál mézes mustár
- rusztikus kenyér
- paradicsom
- lime
- füstölt lazac
Elkészítés
Vágj ketté egy ciabatta-t, finoman öntözd meg olívaolajjal, majd helyezd rá a grillezett padlizsán és A Président Camembert és a füstölt lazac egyik legjobb kombinációja elevenedik meg ebben a receptben. Egy nagy szelet rusztikus kenyérre helyezz felváltva 1-1 szelet Président Camembert-et, paradicsomot és füstöl lazac szeleteket. Szórd meg rukkolával, majd csorgass rá a mézes mustárból és facsard rá egy lime levét!
Tipp: Használj egyszerre citromlevet vagy limelevet, hogy még frissebb és finomabb legyen a szendvicsed!