< Vissza a listához
Faszénen sült csirkecomb, feta sajtos kukoricasalátával

Hozzávalók

  • 4 db bőrös csirkecomb filé
  • 1 citrom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • chili ízlés szerint
  • 3 evőkanál olaj
  • 4 cső kukorica
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál görög joghurt
  • 1 lime leve
  • 50 g morzsolt Président Salakis feta
  • 1 evőkanál snidling
  • só, bors

Elkészítés

A csirkecombokat alaposan sózd be. A citrom reszelt héját, a fél citrom levével, a reszelt fokhagymával, chilivel és az olajjal alaposan keverd ki, majd kendd meg vele a combokat és hagyd állni legalább fél órát. Ezután a combokat grillen süsd ropogósra.

Közben a csöves kukoricát tisztítsd meg, majd enyhén sós vízben főzd meg őket. Ha elkészültek, hagyd őket langyosra hűlni, majd dobd fel a grillre, hogy kicsit megpiruljanak. Ezután vágd fel őket kisebb darabokra. Közben a a majonézt, a joghurtot a lime levét és a Président Salakis fetasajtot alaposan keverd össze, add hozzá a snidlineget és forgasd meg benne a kukoricákat.

A sült csirkecombokat a kukoricasalátával együtt tálald.

Próbálja ki...